Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gramů čerstvé máty
- 5 gramů čerstvého koriandru
- 500 gramů jehněčího masa, na kostky (2-3 cm)
- 2 polévkové lžíce garam masaly
- 150 gramů žluté cibule, na čtvrtky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů rostlinného oleje, plus navíc na smažení
- 200 gramů máslové dýně, na kostky (2-3 cm)
- 150 gramů červené čočky, propláchnuté
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 500 gramů vody, horké
- 20 gramů kari pasty (Rogan Josh nebo jiné indické středně pálivé pasty)
- 15 gramů tamarindové pasty
- 25 gramů krystalového cukru
- ½ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 30 gramů citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25min
Dal makhani
13h 20min
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min
Salsa s chilli a ananasem
Brak ocen
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Brak ocen
Jehněčí kofty
Brak ocen
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min
Karibské kari
45min
Chřestovo - mrkvové kari
35 dk
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Caponata
30min
Ratatouille
40min