Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite
- 750 g de carne de ternera (aguja, morcillo o espaldilla) en trozos de 2x3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 3 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 500 g de cerveza
- 70 g de tomate concentrado
- 100 g de kétchup
- 1 pastilla de caldo de carne
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 26.98 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 7.53 g
- Błonnik
- 0.87 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 dk
Pollo con pimentón y crème fraîche
45 dk
Pollo a la cazadora
40 dk
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 Std. 10 Min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30 Min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30 Min
Jambalaya de pollo
50 dk
Estofado de ternera con tortellini
1sa
Blanqueta de ternera (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Estofado de cordero con berenjenas
1sa
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 Std.