Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de azúcar refinada
- 320 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1500 g de agua
- 200 g de vino tinto
- 5 chiles morita
- 170 g de azúcar
- 2 peras, cortadas por la mitad, descorazonadas
- 70 g de chocolate semi amargo
- 20 g de mantequilla, sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1772 kJ / 422 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espárragos con salsa de jamiaca
40 min
Mazapán de almendras y cocoa
30 min
Empanaditas de jitomate y albahaca
1 godz. 20 min
Crema de chocolate con queso
1 godz. 20 min
Pechuga de pavo rellena al horno
1 godz. 40 min
Diamantes de chocolate
1 godz.
Sopa de calabaza y membrillo
1 godz.
Crujiente de avellanas
4 godz.
Fondant de malvavisco
2 Std. 15 Min
Brownies de frutos rojos
15 min
Banana foster
20 min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min