Peras con chocolate y chile morita

Peras con chocolate y chile morita

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 90 g de azúcar refinada
  • 320 g de crema para batir (min 30% de grasa)
  • 1500 g de agua
  • 200 g de vino tinto
  • 5 chiles morita
  • 170 g de azúcar
  • 2 peras cortadas por la mitad, descorazonadas
  • 70 g de chocolate semi amargo
  • 20 g de mantequilla sin sal

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 422 kcal / 1772 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...