
Urządzenia i Akcesoria
Latte caldo al caramello
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 bicchieri
Składniki
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda200 g
Caramello
-
di panna (min. 30% di grassi)150 g
-
di zucchero di canna150 g
-
di acqua30 g
Terminare la preparazione
-
di latte500 g
-
di caffè espresso150 g
-
di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Kalorie
526 kcal /
2201 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
35.3 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'arte nel bicchiere
61 Przepisów
Włochy
Włochy