
Urządzenia i Akcesoria
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Mandeln30 g
-
Ei getrennt1
-
Puderzucker30 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Honig flüssig25 g
-
Nuss-Nougat-Creme (z.B. Nutella)50 g
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken50 g
-
Schokoladenraspeln
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
252 kcal /
1057 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oh, wie süss!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy