Urządzenia i Akcesoria
Crème-brûlée-Äpfel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Milch150 g
-
Sahne150 g
-
Speisestärke20 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Eigelb2
-
Äpfel z. B. Elstar (à ca. 200 g)4
-
Rohrzucker4 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1531 kJ /
366 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Zitronen-Baiser-Tarte
2 godz. 30 min
Gefüllte Schokoladeneier auf Erdbeer-Vanille-Ragout
4 godz. 30 min
Blutige Zombie-Augen
5 godz. 30 min
Gebackenes Eis unter der Baiserhaube
1 godz. 40 min
Eton Mess
4 godz. 20 min
Erdbeer-Blanc-Manger
13 godz.
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2 godz. 30 min
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2 godz. 25 min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1 godz. 10 min