Urządzenia i Akcesoria
Fondant
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 Total recipe
Składniki
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting (see Tips)620 g
Colouring fondant
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
185.3 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
12442 kJ /
2962 kcal
Tłuszcz
0.04 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate ganache
20 min
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Royal icing
5 min
Six-layer cake
5 godz. 45 min
Basic vanilla cake
55 min
Buttercream icing
5 min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 godz. 10 min
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Basic chocolate cupcakes
40 min