Fondant

Fondant

4.7 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 Total recipe

Składniki

Fondant
  • water
    40 g
  • gelatine powder
    3 tsp
  • glucose syrup
    100 g
  • glycerine (see Tips)
    15 g
  • icing sugar plus extra for dusting (see Tips)
    620 g
Colouring fondant
  • natural food colouring of choice (see Tips)

Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Kalorie 2962 kcal / 12442 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 0.04 g
Węglowodany 36.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 185.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...