Urządzenia i Akcesoria
奶香葡萄乾吐司
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 片
Składniki
-
牛奶140 克
-
糖35 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
蛋30 克
-
高筋麵粉270 克
-
奶粉10 克
-
鹽1 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化25 克
-
葡萄乾 泡水,瀝乾55 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
6.2 g
Kalorie
868 kJ /
208.2 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan