Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan
- 60 g Edamer, in Stücken
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 8 Eier
- 25 g Butter
- 50 g Katenschinkenwürfel
- 500 g Wasser
- 3 EL Rotweinessig
- 4 EL Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Feldsalat
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1764 kJ / 422 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 986 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mortadella-Gurken-Salat
10min
Lachsomelette
45 Min
Pikante Kräuterschnitten
50 Min
Spargel-Omelette
50 Min
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
Seezungenröllchen
50 Min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10min
Kräuter-Schinken-Omelette mit Kaiserschoten
35 Min
Brokkoli-Schinken-Omelette
35 Min
Pizzaomelette
35 Min
Paprika-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 Min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1h