Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 gramů rajčat, napůl
- 140 gramů květáku, na kousky
- 170 gramů červené papriky, na čtvrtky, bez semínek
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 120 gramů červené řepy
- 1 čajová lžička zeleninového bujónu (opcjonalnie)
- 2 čajové lžičky jablečného octa, při použití syrové červené řepy (opcjonalnie)
- 2 snítky plocholisté petrželky, čerstvé
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolicová pomazánka
15 min
Ratatouille
40min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min
Celerové ragú s mandlemi
45 Min
RAW řepný dortík
1h 25min
Cuketovo-mátový salát
10 min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Brak ocen
Krémová polenta s pórkem
1 Std. 5 Min
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4 godz. 45 min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min