Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
lub 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Białko
- 5.45 g
- Węglowodany
- 32.15 g
- Tłuszcz
- 12.83 g
- Błonnik
- 4.63 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Švestková omáčka
43 Min
Chlebová pivní polévka
30 min
Zabijačková černá polévka
35 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Pikantní fazolová polévka
11h
Koprová polévka
20min
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min