Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů křenu, čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, masové, domácí
lub 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora, na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka, na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Białko
- 5.45 g
- Węglowodany
- 32.15 g
- Tłuszcz
- 12.83 g
- Błonnik
- 4.63 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Fazolková polévka
35 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Kedlubnová polévka
35 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 min
Kulajda
40 min
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Zabijačková černá polévka
35 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Zelňačka
25 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min