Urządzenia i Akcesoria
Kirschkuchen vom Blech
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 Stücke
Składniki
Rührteig
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Zucker300 g
-
Eier4
-
Milch250 g
-
Mehl500 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Salz1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Schmand200 g
-
Saure Sahne200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Speisestärke30 g
-
Zucker80 g
-
Zitronensaft10 g
-
Kirschen entsteint1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
1500 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zeit für Kirschen
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 godz. 20 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1 godz.
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1 godz. 45 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Käsekuchen mit Mandarinen
9 godz. 20 min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 godz.
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min