Urządzenia i Akcesoria
Studená okurková polévka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 porce
Składniki
-
3 stonky čerstvého kopru pouze listy
-
2 salátové okurky oloupané, bez semínek, na kousky
-
220 gramů zakysané smetany veganské, (např. Joya Cremesse® nebo domácí viz Tip)
-
250 gramů bílého jogurtu sójového
-
1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
½ čajové lžičky soli plus extra na dochucení
-
3 špetky pepře, černého, čerstvě umletého plus extra na dochucení
-
4 lístky čerstvé máty
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
591 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veganská
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Valentinské čokoládové řezy s malinovým želé a zázvorovým sorbetem
Brak ocen
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Petrželová omáčka persillade
5 min
Okurkový relish
1 godz. 30 min
Pórkovo - bramborový nákyp
1 godz. 30 min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 min
Krvavá Mary
5 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Karibské kari
45 min
Green fresh
10 min
Zelný salát s křenem
10 min