
Urządzenia i Akcesoria
Muffiny bananowo-czekoladowe z orzechami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
16 sztuk
Składniki
-
płatków owsianych60 g
-
gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki100 g
-
orzechów włoskich, łuskanych50 g
-
bananów pokrojonych na kawałki370 g
-
jajko1
-
cukru170 g
-
oleju50 g
-
mąki pszennej160 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego w proszku2 łyżki
-
proszku do pieczenia2 łyżeczki
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
236 kcal /
991 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
34.2 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DZIECI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Czekoladowe muffinki
35 min
Muffinki z malinami i białą czekoladą
45 min
Muffiny buraczano-czekoladowe
30 min
Muffinki migdałowe
40 min
Muffinki owsiane z morelami
40 min
Muffinki jogurtowo-cytrynowe
40 min
Muffinki marchewkowe z orzechami
45 min
Babeczki marchewkowo-kokosowe
1 godz. 25 min
Muffinki czekoladowe
50 min
Bananowe muffiny z orzechami włoskimi
35 min
Muffiny mocy
55 min
Muffinki z nadzieniem czekoladowym
50 min