Urządzenia i Akcesoria
Mediterranes Zartweizen-Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl40 g
-
Sonnenweizen (z.B. Ebly)250 g
-
Wasser600 g
-
2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Zucchini (ca. 150 g), längs halbiert, in Scheiben1
-
Tomaten geviertelt2
-
rote Paprika in Streifen (1 cm)1
-
gelbe Paprika in Streifen (1 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1342 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1 Std.
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 Min
Gnocchi Tricolore
30 Min
Zartweizen Försterin
35 Min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 Min
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40 Min
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Rote Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 Min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 Min