Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody, plus podle potřeby
- 250 gramů brambor, oloupaných, na kousky (1-2 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů sušených rajčat, v oleji, okapaných, nakrájených na kousky (1-2 cm)
- 300 gramů filetů z tresky, na kousky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého, podle chuti
- strouhanka
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2016 kJ / 482 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaka
1h 55min
Pomalu vařené chilli con carne
5h 5 min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 Min
Thai Burger
30 Min
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
No ratings
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30 Min
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1 Std.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20min