Caramel sauce

Caramel sauce

4.6 34 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g

Składniki

  • white sugar
    250 g
    250 g brown sugar
  • cream, min. 30% fat
    200 - 250 g
  • water
    1030 g
  • lemon juice
    1 tsp
  • butter, unsalted cold and as much as possible in one piece (approx. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
    30 g
  • vinegar
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 510 kcal / 2136 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...