Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse de vanille
- 2 bâtons de cannelle
- 250 g de sucre en poudre
- 450 g d'eau
- 150 g d'espresso glacé
-
500
g de vodka
lub 500 g de rhum blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 4526 kJ / 1080 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sirop aux épices
35 Min
Liqueur aux boules de coco
3h 15min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Liqueur de vin chaud
20 Min
Moutarde indienne
15min
Farine de champignons
5min
Sucre de Noël
1h 5min
Mousse glacée à la menthe
12 Std.
Gelée de queues de fraise
1u.
Liqueur aux fruits rouges
25 Min
Moutarde à la figue
1u.
Amandes au cacao et au café
30min