![Succo di pesca Succo di pesca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37A1661D-83CB-4F5A-81BD-6DCE934C3DF9/Derivates/8810E9B3-6082-4545-9EBA-75C30068DDE7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di miele di acacia
- 1 ½ g di agar agar (1 cucchiaino raso)
- 1000 g di acqua
- 400 g di polpa di pesca (circa 5 pesche)
- Wartości odżywcze
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesche sciroppate
721h 20min
Succo di mango
2 godz. 10 min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di prugne
45min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Succo di mela
2 godz. 10 min
Sciroppo alla menta
1h
Succo di pera
2 godz. 10 min
Confettura di pesche
1h 20min
Succo di pesca e mango
20 Min
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Succo di albicocca
2 godz. 10 min