Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g di gherigli di noci
lub 100 g di frutta secca mista sgusciata - 250 g di burro morbido, a pezzi
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 5 uova, a temperatura ambiente
- 400 g di farina tipo 00
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 200 g di latte
- 150 g di gocce di cioccolato
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2207 kJ / 528 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta soffice mascarpone e fragole
1h 10min
Torta allo yogurt
40min
Torta alle mandorle e carote
1h 5 min
Torta ricotta e cioccolato
55p
Torta di mele e mandarini
1h
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1h 10min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55p
Torta al cocco
1h
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Torta di mele e yogurt
1h 30min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h