Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Salmon Patties
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
quinoa red, rinsed60 g
-
water300 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin, plus wedges for garnish1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions cut in pieces (1 cm)20 g
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
bread torn in pieces80 g
-
medium egg1
-
fresh salmon fillets skinless, cut in chunks (2 cm)240 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
olive oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.8 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Quinoa Salad
35 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1 godz. 35 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min