Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Avellanas
- 700 g de agua
- 1 cda de bicarbonato de sodio
- 400 g avellanas
Crema
- 200 g de azúcar
- 60 g de cocoa en polvo
- 25 g de aceite de coco, derretido
- 125 g de agua
- 40 g de jarabe de maple
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2205 kJ / 525 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de avellanas y chocolate
10 min
Tortillas de coliflor
1h
Base para pay sin gluten
15min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30min
Pastel de vainilla vegano
1hod. 30min
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10 min
Helado de chocolate (vegano y sin gluten)
8h 10min
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3h
Crema de cacahuate
10 min
Pan vegano de caja
1h 20min
Harina de almendras
30min