
Urządzenia i Akcesoria
Brownies sin gluten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
16 rebanadas
Składniki
-
150 g de chocolate semi amargo
-
145 g de mantequilla sin sal
-
3 huevos
-
200 g de azúcar refinada
-
1 cdita de vainilla
-
250 g de harina de almendras ver receta
-
2 cdas de cocoa en polvo
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
266.9 kcal /
1121.1 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
21.8 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk