Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate semi amargo
- 145 g de mantequilla sin sal
- 3 huevos
- 200 g de azúcar refinada
- 1 cdita de vainilla
- 250 g de harina de almendras, ver receta
- 2 cdas de cocoa en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1121.1 kJ / 266.9 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 21.8 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barra de dátiles y chocolate sin gluten
40min
Base para pay sin gluten
15 Min
Pan de plátano saludable
1 Std.
Pastel de vainilla vegano
1 Std. 30 Min
Brownie de chocolate sin gluten
50 Min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40min
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50 Min
Pizza sin gluten
1 Std.
Pay de limón sin gluten
4h 20min
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Harina de almendras
30 Min
Pastel de chocolate y almendras
25 Min