Urządzenia i Akcesoria
Bauernpfannkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
-
Ei1
-
Mehl30 g
-
Milch40 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kartoffeln in Stücken100 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 ½ EL
-
Öl zum Braten10 g
-
Mettwurst, geräuchert in Scheiben (ca. 100 g)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
29 g
Kalorie
3144 kJ /
755 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dinner for One
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Norddeutsche Pfannkuchen
45 min
Pfannkuchen Timber Style
25 min
Speckpfannkuchen mit Feta und Zwiebeln
50 min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1 godz. 15 min
Landjäger-Pfannkuchen
40 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Ofenpfannkuchen mit Speck
40 min
Béchamelkartoffeln
50 min
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 godz. 25 min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 min
Spaghettitorte
45 min
Apfelpfannkuchen vom Blech
50 min