Urządzenia i Akcesoria
Bauernpfannkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
-
Ei1
-
Mehl30 g
-
Milch40 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kartoffeln in Stücken100 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 ½ EL
-
Öl zum Braten10 g
-
Mettwurst, geräuchert in Scheiben (ca. 100 g)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
29 g
Kalorie
3144 kJ /
755 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dinner for One
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Ulmer Zuckerbrot (Baden-Württemberg)
2 godz.
Nudelpizza
1 godz. 10 min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1 godz. 15 min
Kartoffel-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1 godz. 10 min
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1 godz.
Spaghettitorte
45 min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 godz.
Ofenpfannkuchen mit Speck
40 min
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Apfelpfannkuchen vom Blech
50 min