
Urządzenia i Akcesoria
Sos z sera cheddar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
550 g
Składniki
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki300 g
-
masła25 g
-
mąki pszennej15 g
-
mleka 3,1% tłuszczu200 g
-
pieprzu czarnego, świeżo mielonego1 łyżeczka
-
papryczki chili jalapeño, marynowanej pokrojonej w plastry, do dekoracji10 - 20 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
289.1 kcal /
1209.5 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
5.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Sód
415.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska