Urządzenia i Akcesoria
Baked cheesecake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
15 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing70 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
sugar40 g
-
eggs2
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
Filling
-
sugar250 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter softened100 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
eggs7
-
lemon juice40 g
-
lemon essence1 tsp
-
natural almond extract1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
ricotta cheese room temperature1000 g
-
cornflour (starch)70 g
Lemon icing
-
icing sugar100 g
-
lemon juice30 g
-
fresh blueberries for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.4 g
Kalorie
1683 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Treat Yourself
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Brak ocen
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2 godz. 15 min
Chocolate cake pops
1 godz. 55 min
Strawberry milkshake
5 min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 min
Pumpkin soup
35 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Schiacciata (dessert pizza)
2 godz. 5 min
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Apricot Danish slice
40 min