
Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Kabanossi-Chili
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
rote Chilischote, frisch entkernt½
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl20 g
-
Paprika, gemischt geviertelt350 g
-
Wasser150 g
-
Tomatenmark50 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Mais (Abtropfgew. 150 g), abgetropft1 Dose
-
Kartoffeln in Würfeln (2 cm)300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Mini-Kabanossi halbiert250 g
-
Kidneybohnen (Abtropfgew. 400 g), abgetropft1 Dose
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
590 kcal /
2466 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Studiküche
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy