Urządzenia i Akcesoria
Beef burgers with cheese filling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
8 pieces
Składniki
-
bread roll, dry1
-
water for soaking
-
fresh parsley stalks removed15 g
-
onions cut into halves130 g
-
oil plus extra for frying20 g
-
egg1
-
beef mince600 g
-
mustard20 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
Cheddar cheese or any other medium-hard cheese, cut into 8 pieces (3 x 3 cm, 5 mm thick)150 g
-
oil
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
22 g
Kalorie
1395 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Malva Pudding
55 min
Chilli con carne
40 min
Boiled pasta
20 min
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28 godz. 40 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Béchamel sauce
15 min
Four Cheese Sharing Flatbread
40 min
Pulled Tandoori Chicken
30 min