Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Feigen-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Feigen, getrocknet60 g
-
Crema di Balsamico30 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Minze abgezupft2 Stängel
-
Salz½ TL
-
Frischkäse200 g
-
Crème fraîche30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
402 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Käsecreme mit Radieschen und Äpfeln
15 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Hummus von Rote Bete
15 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min
Hirten-Aufstrich
10 min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min