Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Feigen, getrocknet
- 30 g Crema di Balsamico
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- ½ TL Salz
- 200 g Frischkäse
- 30 g Crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 Min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15min
Mango-Avocado-Salsa
15min
Curry-Nuss-Aufstrich
20min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10min
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min
Feta-Paprika-Dip
10min
Dip Dip Hurra
10min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15min
Rucola-Tomaten-Dip
10min