Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Dill2 Stängel
-
Kichererbsen (400 g), abgetropft1 Dose
-
Frischkäse200 g
-
Senf mittelscharf, nach Geschmack1 - 1 ½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika rosenscharf¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2016
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Roter Frischkäse
5 min
Kerniger Brotaufstrich
5 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Rote-Linsen-Aufstrich
35 min
Blumenkohl-Aufstrich
30 min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 min
Curry-Nuss-Aufstrich
20 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min
Hirten-Aufstrich
10 min