
Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Dill2 Stängel
-
Kichererbsen (400 g), abgetropft1 Dose
-
Frischkäse200 g
-
Senf mittelscharf, nach Geschmack1 - 1 ½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika rosenscharf¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
104 kcal /
435 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Finessen 1/2016
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy