蛋黃酥

蛋黃酥

3.8 6 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
45 个

Składniki

水油皮面团
  • 低筋面粉
    300 克
  • 30 克
  • 黄油
    130 克
  • 130 克
油酥皮面团
  • 低筋面粉
    400 克
  • 黄油
    180 克
蛋黄酥
  • 咸蛋黄
    23 粒
  • 米酒 适量
  • 红豆沙 或美善品自制红豆沙
    1125 克
  • 蛋黄 打成蛋液
    2 - 3 颗
  • 黑芝麻 适量

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 个

Białko 2.6 g
Kalorie 847 kJ / 202 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...