Urządzenia i Akcesoria
蛋黃酥
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
45 个
Składniki
水油皮面团
-
低筋面粉300 克
-
糖30 克
-
黄油130 克
-
水130 克
油酥皮面团
-
低筋面粉400 克
-
黄油180 克
蛋黄酥
-
咸蛋黄23 粒
-
米酒 适量
-
红豆沙 或美善品自制红豆沙1125 克
-
蛋黄 打成蛋液2 - 3 颗
-
黑芝麻 适量
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
2.6 g
Kalorie
847 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
外婆的点心
10 Przepisów
Chiny
Chiny