Focaccia al formaggio di Recco
TM5 TM31 TM6

Focaccia al formaggio di Recco

4.1 (104 oceny)

Składniki

Impasto

  • 400 g di farina manitoba + q.b.
  • 200 g di acqua
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino raso di sale

Terminare la preparazione

  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 600 g di crescenza a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
4864 kJ / 1164 kcal
Białko
50.8 g
Węglowodany
94.4 g
Tłuszcz
64.6 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy