Focaccia al formaggio di Recco

Focaccia al formaggio di Recco

4.1 117 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
3 porzioni

Składniki

Impasto
  • di farina manitoba + q.b.
    400 g
  • di acqua
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di crescenza a pezzi
    600 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1164 kcal / 4864 kJ
Białko 50.8 g
Tłuszcz 64.6 g
Węglowodany 94.4 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...