Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 200 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di crescenza a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4864 kJ / 1164 kcal
- Białko
- 50.8 g
- Węglowodany
- 94.4 g
- Tłuszcz
- 64.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi alla romana
1h 15min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Panissa
45 Min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Pansoti in salsa di noci
2h
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Torta pasqualina
2h 5min
Focaccia al formaggio
55min
Cappon magro
4h 30 min
Farinata di ceci (vegan)
2h
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Gnocco fritto
1h 5min