![Focaccia al formaggio di Recco Focaccia al formaggio di Recco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/259667.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 200 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di crescenza a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4864 kJ / 1164 kcal
- Białko
- 50.8 g
- Węglowodany
- 94.4 g
- Tłuszcz
- 64.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Sgabei
3 Std.
Testaroli di farro alle noci
45min
Torta di riso salata
2h 10min
Focaccia al formaggio
55 min
Pandolce genovese
1h 30min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Brandacujun
45min
Pansoti in salsa di noci
2h
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Panissa
45min