Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 200 g di zucca lessata, a pezzi
- 25 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1087.3 kJ / 259.7 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 53.3 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Pane alla ricotta
3h
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Focaccia di zucca
1h 35 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Grissini di pane
4 Std.
Pane di patate
3h
Focaccia allo yogurt
3h
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35 min
Pane alla zucca con uvetta
19h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Pane alle erbe aromatiche
1 godz. 30 min