![Panini alla zucca Panini alla zucca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f98e5ca5-6f30-40ff-9231-6777687839be/Derivates/1894d31b-8b2f-4d60-bda9-3711410198e4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 200 g di zucca lessata, a pezzi
- 25 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina manitoba + q.b.
- 15 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1087.3 kJ / 259.7 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 53.3 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Mantovanine
2h 45min
Pane alla zucca con uvetta
19 Std.
Focaccia di zucca
1h 35min
Panini al latte e cioccolato
3h
Stella di pane
3h 30min
Focaccine all'origano (TM6)
3h 45min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5sa
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min