Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 uova, a temperatura ambiente, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 60 g di cioccolato fondente a pezzi
- 20 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2569 kJ / 614 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 47.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Copertura di cioccolato all'olio
15 min
Crema al burro al cacao
10min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 godz. 30 min
Crema alle fragole
15 min
Torta langotta di Luca Montersino
1 Std. 15 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4 Std.
Praline al cioccolato
1 godz. 25 min
Tartufi con cuore al cocco
6 Std. 50 Min
Fudge al cioccolato con pistacchi
2 godz. 20 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min