![Mousse al cioccolato per copertura Mousse al cioccolato per copertura](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9022082D-26F8-4420-9A37-4FD847E82C2B/Derivates/447F2BB7-793C-41C1-A2EC-B654AFC60C1C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 uova, a temperatura ambiente, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 60 g di cioccolato fondente a pezzi
- 20 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2569 kJ / 614 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 47.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salame di cioccolato
3 Std. 10 Min
Cacaruozze
3 Std.
Torta chocolat
1h
Torta a scacchi
7 Std.
Torta party-pops
2h 10min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 Min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Torta Sacher bianca
2 Std. 15 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Glassa al cioccolato
20p