
Urządzenia i Akcesoria
Compota de ruibarbo con yogur
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
6 raciones
Składniki
-
de ruibarbo en trozos de aprox. 2 cm300 g
-
de zumo de naranja recién exprimido50 g
-
de azúcar70 g
-
de azúcar vainillado1 cucharada
-
de masa de hojaldre¼ lámina
-
de canela molida½ cucharadita
-
de azúcar glas2 cucharadas
-
yogures griegos (375 g)3
-
de piel de naranja rallada (para espolvorear)½ cucharadita
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
238 kcal /
995 kJ
Białko
4.37 g
Tłuszcz
12.73 g
Węglowodany
25.65 g
Błonnik
1.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina vegetariana
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania