Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de ruibarbo en trozos de aprox. 2 cm
- 50 g de zumo de naranja recién exprimido
- 70 g de azúcar
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- ¼ lámina de masa de hojaldre
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 3 yogures griegos (375 g)
- ½ cucharadita de piel de naranja rallada (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 995 kJ / 238 kcal
- Białko
- 4.37 g
- Węglowodany
- 25.65 g
- Tłuszcz
- 12.73 g
- Błonnik
- 1.26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aliño de naranja y curry
10 min
Crêpes de harina de castañas con compota de manzana, nueces y miel
40 Min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4 godz. 45 min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7 godz. 40 min
Florentinos
1 Std. 15 Min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Cake salado con okara de almendra (sin lactosa)
9h
Chutney de fresas
24u.
Crema de canónigos. Brócoli con salsa de aceitunas negras
45 min
Cassata siciliana
6 godz. 30 min
Compota a la antigua
2óra 30p