Urządzenia i Akcesoria
Patè di peperoncini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
3 vasetti
Składniki
-
300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaino di sale
-
100 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.3 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Harissa
25min
Conserva di melanzane
1h 30min
Sciroppo di fichi
1h 30min
Confettura estiva
55min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Confettura di peperoncini piccanti
35min
Funghetti sott'olio
721h
Zucchine sott'olio
723h 15min
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Composta di cipolle rosse
2h
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min