Urządzenia i Akcesoria
Patè di peperoncini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
3 vasetti
Składniki
-
300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
-
1 spicchio di aglio
-
½ cucchiaino di sale
-
100 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.3 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Funghetti sott'olio
721 godz.
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Pesche sciroppate
721 godz. 20 min
Concentrato di pomodoro
10 min
Zucchine piccanti
55 min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min