Involtini primavera

Involtini primavera

4.6 97 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

Ripieno
  • 10 g di salsa di soia
  • 30 g di olio di semi di mais
  • 50 g di cipollotto a fettine sottili (circa 0.5 cm)
  • 200 g di verza a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
  • 100 g di carote pelate e a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
  • 100 g di zucchine a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
  • 100 g di germogli di soia freschi
Pastella per involtini
  • 120 g di farina tipo 00
  • 30 g di fecola di patate
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • 450 g di acqua fredda
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 1 cucchiaio di farina tipo 00
  • 3 - 4 cucchiai di acqua
  • olio per frittura q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 720 kcal / 3012 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...