Involtini primavera

Involtini primavera

4.6 97 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

Ripieno
  • di salsa di soia
    10 g
  • di olio di semi di mais
    30 g
  • di cipollotto a fettine sottili (circa 0.5 cm)
    50 g
  • di verza a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
    200 g
  • di carote pelate e a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
    100 g
  • di zucchine a listarelle sottili (circa 0.5 cm)
    100 g
  • di germogli di soia freschi
    100 g
Pastella per involtini
  • di farina tipo 00
    120 g
  • di fecola di patate
    30 g
  • di amido di mais (maizena)
    100 g
  • di acqua fredda
    450 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di farina tipo 00
    1 cucchiaio
  • di acqua
    3 - 4 cucchiai
  • olio per frittura q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 720 kcal / 3012 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...