Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mandorle pelate
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di olio di semi di mais
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 12610 kJ / 3014 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 308 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
1 Std. 30 Min
Pesto light basilico e noci
10min
Pesto di rucola
10min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min
Pesto di pistacchi
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto di mandorle e menta
20 Min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10min
Pesto di prezzemolo
10min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto di nocciole
10min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1h 40min