Urządzenia i Akcesoria
Cevapcici
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
roasted red capsicums (see Tips)200 g
-
chilli powder1 - 2 tsp
-
sea salt flakes1 - 2 tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
boneless lamb shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
beef chuck steak partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
pork shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
olive oil for brushing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.4 g
Kalorie
565 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Oysters with lime granita
5 min
Polenta
25 min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 godz. 35 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Apricot yoghurt dip with curry
10 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Better-for-you custard
15 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Oysters Mignonette
5 min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1 godz. 25 min