Urządzenia i Akcesoria
Cevapcici
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
roasted red capsicums (see Tips)200 g
-
chilli powder1 - 2 tsp
-
sea salt flakes1 - 2 tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
boneless lamb shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
beef chuck steak partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
pork shoulder partially frozen, then cut into cubes (2 cm - see Tips)300 g
-
olive oil for brushing
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.4 g
Kalorie
565 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Faworki (crostoli)
2 godz.
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Little pots of chocolate créme
1 godz. 15 min
Tzatziki
15 min
Béarnaise sauce
10 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Mixed meat rillettes
4 godz. 10 min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 min