Speck-Muffins

Speck-Muffins

4.1 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 Stück

Składniki

  • Asiago in Stücken
    150 g
    150 g Hartkäse, in Stücken (3 cm)
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    20 g
  • Weizenmehl glutenfrei
    250 g
  • Eier
    4
  • Milch
    60 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Backpulver (2 TL)
    10 g
  • Tiroler Speck gewürfelt (1 cm)
    150 g
    150 g Speck, gewürfelt, (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 21.1 g
Kalorie 1849 kJ / 442 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 32.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...