Urządzenia i Akcesoria
Speck-Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 Stück
Składniki
-
150 g Hartkäse, in Stücken (3 cm)Asiago in Stücken150 g
-
Parmesan in Stücken (3 cm)20 g
-
Weizenmehl glutenfrei250 g
-
Eier4
-
Milch60 g
-
Olivenöl50 g
-
Salz1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Backpulver (2 TL)10 g
-
150 g Speck, gewürfelt, (1 cm)Tiroler Speck gewürfelt (1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
21.1 g
Kalorie
1849 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backen macht Freude
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Schokolade-Kokos-Kuchen
40 min
Guacamole
5 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Ovo-Kuchen
55 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25 min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 min
Risotto Bolognese
45 min
Marroni-Schoko-Muffins
1 godz. 15 min
Schoggi-Cookies
30 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1 godz. 30 min