
Urządzenia i Akcesoria
Erdbeerpudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser120 g
-
kleine Erdbeeren100 g
-
Rahm, mind. 30% Fettgehalt100 g
-
Gelatine (ca. 6 g), eingeweicht und abgetropft3 Blätter
-
Frischkäse200 g
-
Zucker40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
199 kcal /
830 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Kochen für Kinder
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria