Urządzenia i Akcesoria
Gluten free gingerbread cookies
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
24 portions
Składniki
Gingerbread cookies
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
golden syrup50 g
-
brown sugar100 g
-
egg1
-
gluten free self-raising flour (see Tips)60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
coconut flour40 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting30 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
ground ginger3 tsp
-
mixed spice1 tsp
Royal icing
-
white sugar240 g
-
egg white1
-
lemon juice½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
26.2 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
597.7 kJ /
142.3 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free gingerbread house
4 godz. 45 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free scones
30 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Gluten free ANZAC biscuits
45 min