Urządzenia i Akcesoria
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
8 stuks
Składniki
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
454.8 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1536 kJ /
367.1 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Thaise nachos
Brak ocen
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Gebakken buns
Brak ocen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Bananenbrood
1 godz. 50 min