Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g queijo parmesão
- 100 g queijo de cabra curado
- 5 g salsa
- 10 g hortelã
-
200
g queijo ricota
lub 200 g requeijão - 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
350
g massa fresca de beterraba (ver dica)
lub 350 g massa wonton (8,5x8,5 cm aprox.) - Farinha q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
- 100 g pesto de rúcula e noz
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 508 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risoto de cogumelos
1 Std. 10 Min
Baguete com mousse de pato e cebola caramelizada -TM6
Brak ocen
Hambúrgueres vegetarianos
24h
Técnica Spaghettini e Linguine
30min
Pesto de rúcula e noz
5min
Caldo de legumes
45min
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45min
Chutney de cebola, cenoura e pera
1h 20min
Ceviche de salmão
5h
Massa de beterraba
20min
Baguetes com manteiga de ervas
30min
Risoto de cogumelos e uva
50min