Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pan campesino, mediano
- 110 g de queso parmesano
- 150 g de queso Gruyère
- 1 diente de ajo
- 3 ramas de perejil, sólo las hojas
- 230 g corazones de alcachofa
- 90 g de hongos portobello, frescos, sin tallo
- 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 180 g de queso crema
- 30 g de mantequilla
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 7207 kJ / 1716 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 131 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40 min
Ensalada César
15 min
Tacos de lechuga Hunan
35 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Filete a la pimienta
20 min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1h 25min
Filete Wellington
14h
Aderezo de mostaza y balsámico
5 min
New York con salsa bernesa
45h
Salsa Bernesa TM6
20 min
Dip de alcachofa y espinaca
30min