
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier fraîche
- 300 g de carotte coupée en tronçons
- 300 g de pomme de terre détaillée en dés
- 300 g de haricots verts frais
- 300 g de fenouil émincé finement
- 300 g de champignons de Paris frais détaillées en lamelles
- 10 g de beurre demi-sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 148 kcal / 625 kJ
- Białko
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Węglowodany
- 21.5 g