Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 10 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine de froment, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 80 g de yaourt à la grecque
- 40 g d'huile de tournesol
-
8
portions de fromage, type La Vache qui rit®
lub 150 g de fromage frais, type St Môret® - 50 g d'huile neutre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1523 kJ / 361 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheese naan indien
2u. 40min
Bao burger au porc et aux légumes
3h
Sincronizada au poulet, tomate et coriandre
1h 15 min
Buns au brie et à la truffe
2h 55min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50 min
Pain pita
1h 30min
Batbout au fromage
30min
Pain indien (naan)
1h 50 min
Bun à burger
4 Std. 10 Min
Pita
3h
Pizza lahmacun à la turque
1h
Pancakes
1h 20 min