
Urządzenia i Akcesoria
Trifle de fresas con mascarpone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 raciones
Składniki
Merengue
-
1 clara de huevo
-
50 g de azúcar
-
2 - 3 gotas de zumo de limón
Fresas maceradas
-
500 g de fresas cortadas en cuartos
-
50 g de coñac
-
50 g de zumo de naranja
-
50 g de azúcar
Crema de mascarpone
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
60 g de azúcar glas
-
250 g de queso mascarpone
Coulis de frambuesa
-
100 g de frambuesas frescas
-
50 g de azúcar
-
30 g de coñac
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
463 kcal /
1939 kJ
Białko
4.58 g
Tłuszcz
31.27 g
Węglowodany
43.58 g
Błonnik
2.47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

100% fresa
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania