Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů celeru, na kousky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 100 gramů mléka
- 200 gramů smetana, min. 30 % tuku
- 30 gramů ovesných vloček
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1220 kJ / 291 kcal
- Białko
- 3.88 g
- Węglowodany
- 13.35 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Błonnik
- 2.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pórkový krém
40 min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Krémová zeleninová polévka
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Kedlubnová polévka
35 Min
Polévka z červené řepy
40 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Krémová květáková polévka
30 Min
Polévka z mladých kopřiv
25 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min