蜂蜜檸檬薏米水

蜂蜜檸檬薏米水

5.0 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 大薏仁 川燙後用溫熱水浸泡2小時,瀝乾
    100 克
  • 1200 克
  • 檸檬 擠汁
    ½ 顆
  • 蜂蜜
    50 - 100 克
  • 檸檬 切片
    ½ 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1.1 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 747.6 kJ / 178.9 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 38.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...