Urządzenia i Akcesoria
蜂蜜檸檬薏米水
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
大薏仁 川燙後用溫熱水浸泡2小時,瀝乾100 克
-
水1200 克
-
檸檬 擠汁½ 顆
-
蜂蜜50 - 100 克
-
檸檬 切片½ 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
747.6 kJ /
178.9 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
入秋養生
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan